Stöd oss med en gåva

När man driver en patientförening för en sällsynt diagnos ligger det i sakens natur att man företräder en liten patientgrupp – en liten patientgrupp med ett stort behov av ett nätverk och av att rätt information finns tillgänglig.

Vi driver patientföreningen på vår fritid och helt gratis men vår arbetskraft är i stort sett det enda som är gratis. Det kostar att driva en förening, att trycka upp informationsbroschyrer, att ha en tillgänglig webbsida och att arrangera möten. Vi har stora planer men en mycket begränsad budget. Våra infobroschyrer är t ex mycket efterfrågade men vi har inte möjlighet att trycka så många som vi skulle vilja.

Om du vill sponsra vårt arbete med en engångssumma – det spelar verkligen ingen roll hur stor eller liten, många bäckar små – blir vi så klart jätteglada och som tack får du dessutom ett gåvobevis!

Och det är verkligen jättelätt, välj banköverföring: SEB bankgiro 536-0102 eller swish*: 0706523973. Märk betalningen med “gåva”.

Tack för ditt stöd!

* Att koppla swish till föreningens bankkonto kostar tyvärr en del. Vi har löst det genom att du swishar till vår ordförande, Karin Högvall, och hon för över pengarna till föreningens konto. Oavsett om du väljer banköverföring eller swish så får du ett gåvobevis och vi redovisar gärna vad vi använder just din gåva till.