Stöd oss

Det finns olika sätt att vara ett stöd

Ett sätt att stödja oss är så klart att bli medlem. Även om du inte har en diagnos eller är anhörig kan du välja att bli stödmedlem. Mer om det kan du läsa här: Bli medlem. Ett annat sätt att stötta vårt arbete är genom en gåva, läs mer här.

Stödarmband

Nu kan du köpa ett av våra armband. Överskottet går oavkortat till föreningskassan och kommer t.ex. att användas för att kunna organisera föreningsträffar för våra medlemmar eller för att kunna göra trycksaker som broschyrer. Det är bara två exempel som kostar. Klicka här för att komma till beställningssidan.

Men det är inte enda sättet att hjälpa oss att nå ut med det budskap att vi faktiskt finns. Det största problemet för oss är att kunskapen om de olika mastcellsdiagnoserna är bristfällig. Sjukvården har ofta inte hört talas om sjukdomarna och vet ännu mindre om hur de ska behandla oss. För många av oss är t.ex. livshotande anafylaxier del av vår vardag och om vi inte får rätt vård när vi kommer in till akuten kan det få väldigt allvarliga följder. Här följer nu några alternativ på hur du kan hjälpa oss att sprida kunskap, för ökad uppmärksamhet. Detta kan så klart alla göra, medlem eller ej. Gratis är det också.

Länka

Om du har en hemsida eller en blogg eller något liknande, länka då gärna till oss. Kopiera och klistra in denna kod:

www.mastcellssjukdom.se

Banner & profilbilder

Ladda ner (högerklicka på respektive bild och välj “Spara bild som…” och spara på din dator) och använd dessa bilder som profilbild på Facebook t.ex. eller som banner i din blogg.

Profilbild, Facebook: 180×180 px
Mastcellssjukdomar Facebook Profil

Profilheader, Facebook: 851×315 px
Mastcellssjukdomar Facebook Timeline

Profilbild, Twitter: 128×128 px
Mastcellssjukdomar Twitter

Sociala medier

Följ oss på Facebook och dela våra inlägg

Tipsa oss

Om du vet eller stöter på något nätverk eller evenemang som du tycker vi ska delta i, tipsa oss!